18 mai, 2014

Fotostuudio, mis on pidevas muutuses.

Kes meie juures rohkem kui ühe korra käinud, või siis niisama meie tegemistel silma peal hoidnud teab kindlasti, et kui Fotopesa fotostuudio oma uksed avas- ei olnud meil kõik nii nagu täna. Korralike uute stuudioomanikena ehitasime loomulikult esimese asjana valge cyclorama ( see suur valge kaar fotostuudiotes) üsna pea aga selgus, et ainult valge on igav, no kohe väga igav ja pealegi kui on valget tausta vaja, saab seda väga edukalt ka paberiga saavutada ( seda varianti kasutame vahest tänini) 

Peale valget seina tuli puit, hele naturaalne puit, mis on nüüd ühe nurga leidnud meie uhiuues naturaalse valguse stuudionurgas. Hetkel on põhistuudios mõnus vintage põrand ja hallisäbrune sein. Lisaks kasutame muidugi ratastele ehitatud suuri puidust taustu ja veidi väiksemaid prinditud mustriga taustu. Et ikka võimalikult palju vaheldust oleks. Ja et meil ka oma pikaajalistele püsiklientidele järjest uusi ja uusi lahendusi oleks võimalik pakkuda. 

Järgnev sessioon ongi hea näide minu hetke lemmik pildistamise jaotusest. Natuke päikesestuudios ja natuke välkudega stuudios. Ja päikesestuudios avastan ma järjest uusi lahedaid pildistamise nurki, te vaid vaadake seda ilusat valguskuplite rida naise portreefoto taustal:)

Ja kes tahab pildistama tulla selle kirja ootan alati fotopesa@gmail.com

perepilt-naturaalse-valgusega


beebi-pildistamas-fotopesa-sigrid-proosvelt

portreefoto-mees-naine-fotopsa

vennad-fotopesa-fotostuudio

beebi-fotopesas



poiss-pildistamas-mereteema



perepilt




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar