16 märts, 2013

Aktofoto pildistamine

Mulle meeldib aktifotot pildistada. Just aktifotosid tehes tunnen end kõige rohkem kunstnikuna. Maalin valguse ja varjuga lõuendile kontuure nii -ja teistpidi. Meie stuudio on ka mõnusalt privaatne ( korraga on stuudios ainult fotograaf ja modell) ja seega ideaalne aktifotode pildistamiseks. Siin aga teile imetlemiseks mõned pildid äärmiselt kenast ja nõtkest modellist.
aktifoto-nõtke-modell-ilus-naine



Fotostuudios-aktifoto-fotopesa

aktifoto-fotostuudios

figuuri-kontuur-fotopesa


fotostuudio-fotopesa-aktifoto-nude-photography

6 kommentaari:

  1. ära pane neid koledaid watermarke piltidele, tee korralik. Pildid on muidu väga ilusad

    VastaKustuta
  2. Klient sai kenasti ilma watermakkideta pildid:) Aga kahjuks on liiga palju juhuseid kus fotograafide töid lihtsalt blogist varastatakse. Siis selliste jaoks peab puust ja punasega ette kirjutama, et on coyright.

    VastaKustuta
  3. Ilus;) Jagasin oma lehel www.facebook.com/lookingforajob

    VastaKustuta

  4. Kui keegi neid pilte kasutada tahab, siis ei sega kindlasti teda mõne sekundi töö seda watermarki sealt lihtsalt maha töödelda :) Mu arust täiesti kole ja kasutu asi, mis tõepoolest tõmbab pildi maine alla.

    Pildid ise kenad, selle vastu pole midagi :)

    VastaKustuta
  5. Austan teie arvamust aga üks asi on oskus seda eemaldada, teine asi on see kui on kirjas, et on copyright. Ehk, et eemaldamine on siis otseselt juba kuritegu ja ei saa kuidagi ups ma ei teadnud alla käia. Ja mis peamine, minu pildid ja minu valik see sinna peale panna:)

    VastaKustuta