13 detsember, 2011

Pere pisikese beebiga

Perefotograafidel on kogemusi igas vanuses lastega. Küll aga on olemas nii öelda lihtsamad , aga ka veidi raskemad vanused pildistamise mõttes. Lihtsamateks vansuteks enda jaoks pean ma kuni 10 päevaseid vastsündinud beebisid ( nendega on muidugi ka rohkelt aega varutud)  ja 6kuu kuni 10 kuu vanuseid beebisid.


Üsna raseked vanused pildistamise mõttes on 1-2 kuu vanused beebid ( kes kuidagimoodi end veel ei hoia aga magama ka enam väga lihtsalt ei jää) ja siis 1,5a - 2,5a lapsed kellel on parajasti käsil oma MINA kehtestamise aeg, ning kelle väledad jalad jooksevad ka foonilt kibekiirelt minema:)


Selle armsa pere pesamuna oli just pea-aegu 2 kuune ja seega üsna keerulises eas. Pildistamine kulgeski nii nagu ennustada võis, ema nunnutamise ja kiire tegutsemise ning osavate nippide tähe all.


perepildid fotostuudios

beebitüdruk korvis

tüdrukud fotostuudios
Seda allpool olevat jõulupilti tüdrukutega tegime nii, et ema kussutas nunnutas pisikest ja viimsel hetkel minu märguande peale tõmbas luti suust välja , samm eemale - ja klõps. Aega oli loetud sekundid,  kuni pisike taipas mis juhtus ja nutujoru lahti lõi:)  

jõulufoto

portreefoto
tüdruk kelguga, lumesadu

Samas nii nagu ikka elus- tuleb peale väsitavat katsumust ka preemia:) Nimelt päris päris sessiooni lõpus, kui enamus pilte juba tehtud, jäi pisike magama ja nii saingi ühe hästi vahva perepildi ning nukuvoodis magava nunnu beebipildi:)

perepilt, magav beebi

beebi nukuvoodis

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar